För dig med mellan 50-100 sittplatser

Våra lösningar är designade för att möta behoven hos stora restauranger, hotell och eventbolag. Med beprövade system och enastående skalbarhet kan du enkelt hantera verksamheter på flera platser, samtidigt som du säkerställer att allt flyter smidigt och effektivt.
Vintek Booking

Helhetslösningar för restauranger, hotell & event

Serviceföretag med komplexa behov erbjuds våra skräddarsydda lösningar som förenklar och effektiviserar verksamheten. Våra system är designade för att hantera stora volymer och flera platser samtidigt, vilket gör att du kan fokusera på att växa och förbättra din kundupplevelse.

Bokningssystem
Vårt bokningssystem är designat för att hantera stora mängder bokningar och samtidigt erbjuda en smidig upplevelse för både kunder och personal. Systemet är enkelt att integrera med din webbplats och kan anpassas för att möta behoven hos stora restauranger, hotell och eventbolag Allt för att effektivisera din bokningsprocess.
Helhetslösningar
Vår helhetslösning som ger dig en sammanhållen plattform där alla dina beställningar, bokningar och betalningar hanteras centralt. Detta gör det enkelt att administrera och rapportera, samtidigt som det sparar tid och minskar risken för fel.
Digitala presentkort
Våra digitala presentkort erbjuder en enkel och flexibel lösning för att ge och ta emot gåvor. De kan levereras elektroniskt till din e-post och kan användas både online och i dina butiker eller restauranger. Detta gör att du kan erbjuda en modern och bekväm presentlösning för dina kunder.

Kvalitet och stabilitet

Vi lägger stor vikt vid kvalitet och tillförlitlighet. Vår teknik är beprövad och stabil, vilket säkerställer att du kan lita på våra system även under de mest krävande förhållandena. Vårt mål är att leverera lösningar som inte bara möter dina krav, utan överträffar dem.

Frigör tid

Våra lösningar är utformade för att frigöra tid för personalen och optimera arbetsflöden. Genom att automatisera repetitiva uppgifter och ge dig full kontroll över alla processer, hjälper vi dig att öka effektiviteten och fokusera på det som verkligen räknas. Personlig kundservice.

Omfattande support

Vårt dedikerade supportteam är här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Vi erbjuder personlig support och har en snabb respons för att lösa eventuella problem. Vår erfarenhet och engagemang säkerställer att du alltid får den hjälp du behöver för att hålla verksamheten igång smidigt.

Vår vision
”Vi ska vara den självklara digitala leverantören till alla restauranger, hotell, turistanläggningar och eventföretag som vill använda modern teknik för att bli mer effektiva. 
Och därmed mer lönsamma.”

Våra produkter

Välj mellan våra olika system eller kombinera flera för att uppnå optimal effektivitet och ett sömlöst flöde i din verksamhet. Våra produkter är designade för att möta dina specifika behov och hjälpa dig att nå dina mål.

Placeholder Image
Vintek Mobilkassa är mer än bara ett kassasystem. Det är en lösning som förenklar din vardag, förbättrar kundnöjdheten och hjälper din verksamhet att växa.
Booking-MF-S
Ge dina kunder möjlighet att köpa och använda presentkort både online och i restaurang. Helt digitalt och anpassat även för kedjor, vilket stärker kundlojaliteten och driver merförsäljning.
Mobile-Vintek-order
Låt dina gäster boka bord online på din hemsida. Vårt bokningssystem sparar tid för din personal och är självklart integrerat mot våra övriga system i en helhetslösning.
Mobile Vintek order
Förenkla beställningsprocessen med vår allt-i-ett-lösning för effektiv hantering. Den täcker både dina online- och offline-ordrar, vilket leder till snabbare service och nöjdare kunder.

Kom igång redan idag

På bara två veckor kan du ha Vintek Order igång och börja se resultat. Öka din försäljning och effektivisera din verksamhet utan krångel.