Vintek Order

Från beställning till leverans, utan krångel

Allt du behöver för att hantera dina beställningar snabbt och effektivt. Oavsett om det gäller takeaway, bordsbeställningar eller hemleveranser, så tar vårt system hand om det.

Resultat av digitalisering

Vi erbjuder mer än bara teknik – vi hjälper dig att lyfta din verksamhet genom smarta, digitala lösningar som effektiviserar varje steg och gör din vardag enklare.
Effektivare
Spara värdefull tid genom att automatisera beställningsprocessen och låt personalen fokusera på det som verkligen räknas. Service.
Ökad försäljning
Maxa varje beställning med smarta up-selling verktyg som ökar snittnotan och kundnöjdheten.
Kassalösning
Med vår, av Skatteverket godkända kassa, integreras alla beställningar smidigt och säkert i ett system.
Enkel hantering
Hantera alla dina beställningar från en enda skärm – snabbt, enkelt och utan krångel.

Funktioner som gör allt enkelt

Vårt beställningssystem är skräddarsytt för restauranger, hotell och eventbolag. Med alla funktioner du behöver för att förenkla din vardag, sparar du tid och håller koll på allt, så att du kan fokusera på att ge dina kunder den bästa upplevelsen.

Smidigt köpflöde
Kunderna gör sina beställningar direkt på din hemsida, vilket gör köpprocessen enkel och snabb.
Betalningslösningar
För att ge dina kunder trygghet och bekvämlighet, erbjuder vi säkra betalningsmetoder så som Swish, Apple Pay, Klarna och kort m.m.
Ingen registrering
Kunderna behöver inte registrera sig för att kunna beställa från din hemsida, vilket minskar trösklarna och kan öka försäljningen.
Uppskattad väntetid
Tänk på vårt system som en erfaren servitris; den använder många parametrar för att noggrant beräkna den uppskattade väntetiden. Genom att ta hänsyn till olika faktorer ger det en pålitlig väntetidsberäkning.
E-presentkort
Våra presentkort har inga avgifter och levereras via e-post vid önskad tidpunkt. De kan användas både i fysisk butik och webbshop, och stödjer kedjeföretag. Du kan kontrollera saldo i restaurangen eller online.
Beställning via QR-kod
Perfekt för restauranger med hög kundtrafik, kunderna kan beställa smidigt via QR-kod.
TakeAway
Erbjud TakeAway utan avgifter, registrering eller mellanhänder. Med alla populära betalningsalternativ.
Hemleverans
Ge dina kunder möjlighet att välja hemleverans, smidigt och tryggt med adressverifikation.

Prisvärda lösningar för alla behov

Vi erbjuder flexibla prispaket som passar alla typer av verksamheter. Oavsett om du driver en liten restaurang eller en stor hotellkedja, har vi ett prisvärt alternativ för dig. Våra transparenta och konkurrenskraftiga priser inkluderar alla funktioner du behöver utan dolda avgifter.

Snart här – Vintek Mobilkassa

Allt-i-ett-lösning med integrerat kassasystem, webshop och bokningssystem i en enda mobil enhet med inbyggd printer och betalterminal.

Mer info kommer inom kort.

Flexibelt och skalbart system

Anpassa systemet efter dina behov. Vintek Order har en responsiv design, stöd för flera språk och är skalbart för att uppfylla alla dina krav.

Responsiv design
Oavsett om du administrerar ordrar via dator, padda eller mobil är det enkelt att hantera alla ordrar. Systemet anpassar sig för att ge dig en smidig upplevelse var du än är.
Välj språk
Du kan välja vilket systemspråk du vill använda. Du välja mellan svenska, engelska, vietnamesiska, kinesiska, arabiska med fler. Vilket gör det enkelt att arbeta i en miljö som du är bekväm i.
Vintek Order + Booking
Vintek Order kan enkelt integreras med Vintek Booking, vilket låter dig hantera både ordrar och bokningar smidigt på ett ställe.

Kom igång redan idag

På bara två veckor kan du ha Vintek Order igång och börja se resultat. Öka din försäljning och effektivisera din verksamhet utan krångel.